כניסה הרשמה צור קשר

סקר ארגונומיה במפעל גדרון דגון

 

עודכן ב:15/12/2016

 

במסגרת שיתוף פעולה עם המוסד לבטיחות ולגיהות בוצע סקר ארגונומי במפעל גדרון דגון בפתח-תקוה. הסקר התבצע בחלק מעמדות העבודה שבמפעל, מטרת הפעילות איתור סיכונים על מנת למנוע פגיעות שלד-שריר. למאפית גדרון דגון ישנם שני מפעלים ורשת מאפיות. 

השתתפו בסקר:

ממונה בטיחות - איתן טייב, מפעל גדרון דגון.
ארגונומית ארצית ד"ר יוהנה גייגר, מהמוסד לבטיחות ולגיהות.
מדריך בטיחות בתעשיה דוד נבו, מהמוסד לבטיחות ולגיהות.

 
דוד נבו, מדריך בטיחות בתעשיה; וד"ר יוהנה גייגר, ארגונומית ארצית


ההתמקדות הייתה בשלוש עמדות עבודה מתוך מגוון רחב של עמדות עבודה במפעל.
 
עמדת ליישים עמדת קליעת חלות עמדת הכנת קיטים

בסיום הסקר יצא דו"ח מסכם עם המלצות לביצוע ולשיפור תנאי העבודה בתחנות הנ"ל. כוונת המפעל לאמץ וליישם את ההמלצות שניתנו בדו"ח.

קיימים פרסומים וחומרים נוספים בתחום במדור ארגונומיה 

 

מקור:דוד נבו, מדריך תעשיה מחוז מרכז, המוסד לבטיחות ולגיהות.

 

שלח להדפסה