כניסה הרשמה צור קשר

מדריך המוס"ל בביקור במפעל “גרינט” בירושלים

 

עודכן ב:16/07/2026

 

קל ללכת לאיבוד בתוך רעש של מנועים ענקיים, תנועה קבועה של משאיות, שופלים וכלי צמ”ה שנעים מצד לצד. במפעל “גרינט” בירושלים למחזור פסולת, השגרה לעולם לא עוצרת. 180 עובדים ועובדות, יום ולילה, מניעים את גלגלי השיניים של אחד המקומות המרתקים והצומחים בארץ ומפיקה אנרגיה מפסולת אורגנית.
עמיר נסראלדין, מדריך המוס”ל, הגיע לביקור והדרכה ממוקדת לאנשי התחזוקה במפעל, במטרה לצלול עמוק לתוך הסיכונים הייחודיים של עבודה לצד כלים כבדים, ללמוד מהשטח ולייצר סביבת עבודה בטוחה יותר. במהלך הסיור עמיר תיעד וצילם חומרים שישמשו את כולנו להעשרת הידע המקצועי.
תודה לצוות המנצח של “גרינט” על המחויבות הבלתי מתפשרת לבטיחות: למנהל המפעל ערן נידם, למזכירה אתי קצ’קאק, ולראש הצוות ועלאא משיה. אתם ההוכחה שייצור וקדמה הולכים יד ביד עם שמירה על החיים.
להזמנת שירותי המוס”ל פנו אלינו בטלפון: 9214* או בוואטסאפ: 052-6839214

 

שלח להדפסה