כניסה הרשמה צור קשר

HSE - שאלות ותשובות בנושא בטיחות בענף הקייטרינג והאירוח

 

עודכן ב:05/12/2011

 

אתר המינהל הבריטי לבריאות ובטיחות בעבודה, מפרסם מדור שלם בו ניתן למצוא שאלות נפוצות ותשובות בנושא: בטיחות ובריאות בתחום הקייטרינג והאירוח.

בין שאר הנושאים ניתן למצוא שאלות ותשובות לגבי סיכוני הענף, איזה ציוד תחזוקה חיוני לעבודה, אוורור וטמפרטורה ועוד.

לדף שאלות נפוצות ותשובות בתחום בטיחות בענף הקייטרינג והאירוח (באנגלית)

מקור:

HSE

 

שלח להדפסה

תשובת השבוע

מתאריך: 13.08.2025

 

שאלה:

חוזק נקודת עיגון - מהי דרישת החוק ?

 

התשובה:

המונח "נקודת עיגון" מוגדר ב"תקנות הבטיחות בעבודה (עבודה בגובה), התשס"ז-2007", כדלהלן:

 < קרא עוד

 

לארכיון תשובת השבוע