כניסה הרשמה צור קשר

חדש בקורס ממונים על הבטיחות – הקורס הדיגיטלי הראשון יצא לדרכו

 

עודכן ב:08/09/2013

 

כל אחד מהתלמידים קיבל טאבלט 10.0 אינטש לשימושו האישי לגלישה לספריה דיגיטלית מיוחדת שהושקה לראשונה עבור קורס ממונים על הבטיחות שמקיים המוסד לבטיחות ולגיהות.  

אגף ההדרכות וההכשרות של המוסד לבטיחות ולגיהות בשיתוף עם אגף הטכנולוגיות ויחידת האינטרנט של המוסד פתחו השבוע בפיילוט ייחודי במסגרת קורס ממונים על הבטיחות מחזור 237.

בפיילוט הושקה, בפעם הראשונה, ספריה דיגיטלית מיוחדת אשר מכילה כ – 70 ספרים וחוברות דיגיטליות בפורמט מיוחד. הספרים מהווים את כל הספרות המקצועית הנדרשת לקורס הממונים ובכך מחליפים בעצם את הספרות הכתובה שחולקה בעבר.

הספרייה, אשר כולה נמצאת על רשת האינטרנט, מאפשרת לתלמידים להיכנס אליה, בעזרת סיסמה אישית, מכל מקום או מכשיר המחובר לרשת או דרך הטאבלטים שחולקו להם כאמור בתחילת הקורס לשימושם החופשי גם לאחר הקורס.

המעבר לספריה דיגיטלית נועד בכדי ליצור עבור החניכים אווירה לימודית מתקדמת ונוחה יותר תוך מתן אפשרויות חיפוש ,גלישה ונגישות משוכללות ורחבות יותר בחומר.

הפיילוט יימשך מספר חודשים בו ייבחנו יתרונות וחסרונות של צורת הלימוד הזו, ואשר ממנו יוסקו מסקנות לעתיד.

 

שלח להדפסה

תשובת השבוע

מתאריך: 07.04.2025

 

שאלה:

האם רשת בטיחות בעבודות בנייה מיועדת למניעת נפילה של אנשים ו/או חפצים מגובה?

 

התשובה:

נושא מניעת נפילת אנשים וחפצים בעת בנייה מצוי בתקנות הבאות:

 < קרא עוד

 

לארכיון תשובת השבוע

מקור:  
יח'' האינטרנט, המוסד לבטיחות ולגיהות.