כניסה הרשמה צור קשר

מפתחות לבטיחות במטבחים ולטיפול הגייני ובטוח במזון

 

עודכן ב:03/10/2013

 

המוסד לבטיחות ולגיהות מפרסם כרזה חדשה בנושא: היגיינה ובטיחות במטבחים מוסדיים. הכרזה תופץ על-ידי מדריכי הבטיחות של המוסד במחוזות השונים בכל רחבי הארץ ותחולק בין השאר במטבחי בתי מלון, קייטרינג ועוד.

הכרזה מבוססת על כרזה דומה שהפיץ ארגון הבריאות העולמי (WHO) על שמירת היגיינה ובריאות וטיפול במזון. המוסד לבטיחות קיבל אישור מארגון הבריאות העולמי לתרגם ולפרסם כרזה במתכונת דומה.
 

לצפיה בכרזה  

 

 

מקור:יחידת האינטרנט, המוסד לבטיחות ולגיהות..

 

שלח להדפסה

תשובת השבוע

מתאריך: 17.11.2025

 

שאלה:

היכן מופיע בתחיקה איסור עבודת יחיד במתקן חשמלי חי?

 

התשובה:

נוכחות אדם נוסף או הגדרות "צוות לביצוע עבודה" בהקשר לעבודות חשמל מחויבת במידה שהעבודה היא ב"מתקן חי" או ב"מתח גבוה", כהגדרתם בתקנות החשמל:

 < קרא עוד

 

לארכיון תשובת השבוע