כניסה הרשמה צור קשר

תערוכת בטיחות ואחזקה Safework & Maintenance

 

עודכן ב:31/01/2010

 

בין התאריכים 26 ל- 28 בינואר 2010 התקיימה ביריד המזרח שבתל אביב תערוכה משולבת של נושאי בטיחות בעבודה ונושאי אחזקה. בתערוכה נטלו חלק כ- 70 מציגים ואלפים רבים ביקרו והתרשמו.

הפעם, התערוכה הציגה מיגוון של נושאים שזכו להתעניינות מרובה. בהם: מיגון מכונות, אמצעי בטיחות מערכתיים ואישיים, פתרונות טכניים לשימושי בטיחות ואחזקה בנושאים שונים, שימושי קרח יבש לניקוי, שילוט, סולמות ועוד.

במהלך ימי התערוכה נישאו גם הרצאות מקצועיות העוסקות בתחומים אלה והן זכו להשתתפות נלהבת של מאות, מבין קהל המבקרים.

כמובן, גם המוסד לבטיחות ולגיהות (המוס"ל) השתתף בתערוכה וזכה להתעניינות עירנית מאוד של קהל המבקרים: מקצועני הבטיחות והאחזקה שדיברו, עיינו ולקחו איתם רבים מפרסומי המוס"ל שהוצגו במקום ע"י נציגי המוס"ל ממרכז המידע וממחוז תל אביב והמרכז של המוס"ל.

הפעם, לראשונה, ניידת הבטיחות (החדשה) של המוס"ל הוצגה בתוך אולם התערוכה, ומבקרים רבים טיפסו במדרגות הכניסה וזכו לחוות את יכולות ההדרכה שבתוכה.




 

 

מקור:אלכס אפשטיין, תחום הסברה, פרסום ויחסי ציבור במוס"ל.

 

שלח להדפסה

תשובת השבוע

מתאריך: 17.11.2025

 

שאלה:

היכן מופיע בתחיקה איסור עבודת יחיד במתקן חשמלי חי?

 

התשובה:

נוכחות אדם נוסף או הגדרות "צוות לביצוע עבודה" בהקשר לעבודות חשמל מחויבת במידה שהעבודה היא ב"מתקן חי" או ב"מתח גבוה", כהגדרתם בתקנות החשמל:

 < קרא עוד

 

לארכיון תשובת השבוע